Voor stagiaires

 

Een stage is een onderdeel van een opleiding, waarbij je aldoende praktijkervaring opdoet. Het doel van een stage bij een dagbesteding is dat je kunt ‘proeven’ aan hoe het is om te werken in deze specifieke omgeving. Vanuit school zal je onder begeleiding van een docent deze stage gaan lopen. Je gaat in de praktijk ervaren hoe je de werkzaamheden vindt en hoe je het vindt om met kwetsbare ouderen te werken. 

ESTHIA wil zich onderscheiden als erkend leerbedrijf. Alle medewerkers hebben ruime ervaring in het begeleiden van stagiaires op verschillende niveaus van het MBO onderwijs. Zij zijn hierin ook gekwalificeerd. Stagiaires krijgen bij ESTHIA volop de gelegenheid om te ontdekken en te leren. Alle begeleiders steken veel energie in de begeleiding en in het leerproces van de stagiaire. Van de stagiaire wordt op zijn/haar beurt verwacht dat hij/zij zich optimaal inzet om de stage tot een goed eind te brengen.

ESTHIA is een BPV-plek waar stagiaires van de opleiding Maatschappelijke Zorg niveau 3 en 4 terecht kunnen, evenals studenten van de ROC-opleiding sociaal werk.

Ook voor leerlingen die middels een maatschappelijke stage ervaring willen opdoen in de zorg, zijn bij ESTHIA mogelijkheden.

Voordat een student bij ESTHIA aan de slag kan, volgt eerst een zogenaamd klikgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek moet duidelijk worden of de stageplek bij de student past en de student bij de stageplek.

ESTHIA betaalt geen stagevergoeding.

Heb je interesse om bij ESTHIA stage te komen lopen, neem dan contact op via de mail op info@esthia.nl