Voor mantelzorgers

 

Onze medewerkers onderhouden -altijd met medeweten van de cliënt - nauw contact met mantelzorgers. Vaak wonen zij wat verder weg en hebben niet de mogelijkheid om hun vader, moeder, oom of tante regelmatig te bezoeken. Mantelzorgers kunnen - ook nu weer met toestemming van de cliënt - meekijken in een groot deel van het digitale dossier, waaronder de voortgangsrapportage. Wanneer de situatie daarom vraagt kunnen medewerkers contact opnemen met mantelzorgers via telefoon, mail of whatsapp en vice versa. Mantelzorgers die toegang hebben tot het cliëntendossier kunnen via dit platform ook communiceren met medewerkers.

Samen doen we er alles aan om een zo goed mogelijke kwaliteit van leven voor uw dierbare en onze dierbare cliënt te realiseren. Wij vinden het belangrijk om te laten weten dat u met al uw vragen bij ons terecht kunt. Ook voor een persoonlijk gesprek op de locatie maken wij altijd tijd vrij. Wij begrijpen heel goed hoe uitdagend het "vak" van mantelzorger is en soms kan het fijn zijn om daarover met een professional te kunnen sparren.

Elke cliënt heeft een eerst verantwoordelijke begeleider (EVV) toegewezen gekregen. Zij zal ook voor u het eerste aanspreekpunt zijn, maar natuurlijk kunt u bij alle medewerkers terecht.