Ons team

Het ESTHIA team bestaat uit 4 beroepskrachten en 15 enthousiaste vrijwilligers.

Er zijn 2 bestuurders/managers, 1 coördinator activiteiten en 1 ondersteunend activiteitenbegeleider die samen verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van de dagbesteding.

ESTHIA prijst zich gelukkig met een team van 15 bekwame en trouwe vrijwilligers die voor ons de olie in de machine zijn.

Wij zullen het vaste team hieronder aan u voorstellen.

Esther Groothuis

Ik heb al 33 jaar ervaring in de ouderenzorg, van verzorgen tot begeleiden. Op deze werkplek ben ik helemaal in mijn sas. Ik geniet ervan dat ik een bijdrage kan leveren aan een fijne daginvulling van onze cliënten. Mijn motto is: “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”.

 

Esther is onze preventiemedewerker.

Cynthia Martina 

Van oorsprong kom ik uit de jeugdzorg. Ik heb op Curaçao en in Nederland gewerkt met moeilijk opvoedbare en verwaarloosde kinderen. Daarna heb ik verschillende banen gehad voordat ik 20 jaar geleden terecht kwam in de ouderenzorg. Als Boeddhist is er voor mij niets mooiers dan te proberen mijn medemens te helpen om zijn lijden iets te verlichten.

 

Cynthia is onze BHV-er (bedrijfshulpverlener) en aandachtsfunctionaris ouderenmishandeling.

Maaike Siebering

In mijn schooltijd heb ik van vele doelgroepen een graantje mee mogen pikken, maar mijn hart behoorde al snel toe aan de ouderenzorg. Met veel plezier werk ik ondertussen ruim 11 jaar als activiteitenbegeleider en ben ik gek op alles waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Mijn doel is om elke dag cliënten een zinvolle dagbesteding aan te bieden. Als ik cliënten zie ontspannen, lachen en genieten dan is voor mij de dag geslaagd. 

 

Maaike is onze coördinator activiteiten.

Lisa Schild

Ik ben een vrolijke, creatieve duizendpoot met een goede dosis werkervaring in de ouderenzorg. Met veel plezier kijk ik terug op mijn tijd bij de wijkverpleging en de verpleeghuizen waar ik gewerkt heb, maar mijn hart ligt bij de dagbesteding. 

ESTHIA is voor mij geen onbekende plek, ik vond het altijd mooi om te zien hoe de mensen zich hier thuisvoelen en een fijne daginvulling hebben. 

Om hier ook een bijdrage aan te gaan leveren is voor mij een kers op de taart naast alle andere leuke dingen waar ik mij mee bezig houd.

 

Lisa is onze aandachtsfunctionaris voedselveiligheid (HACCP).

 

Mollie

Mollie is onze huishond. Ze komt elke dag met Esther mee om (voor het salaris van een paar snoepjes) te waken over alle cliënten. Daarnaast zorgt ze ervoor dat niemand ongezien binnenkomt. Ook is Mollie medeverantwoordelijk voor het mentale welzijn van onze cliënten. Ze geeft aandacht en biedt troost wanneer dat nodig is. Mollie is goed opgevoed en weet goed wat wel mag en wat niet mag.

Wij hebben momenteel geen vacatures