Ons team

Het ESTHIA team bestaat uit 4 beroepskrachten en 13 enthousiaste vrijwilligers.

Er zijn 2 bestuurders/managers, 1 coördinator activiteiten en 1 interieurverzorgster die samen verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van de dagbesteding.

ESTHIA prijst zich gelukkig met een team bekwame en trouwe vrijwilligers die voor ons de olie in de machine zijn.

Wij zullen het vaste team hieronder aan u voorstellen.

Esther Groothuis

Ik heb al 33 jaar ervaring in de ouderenzorg, van verzorgen tot begeleiden. Op deze werkplek ben ik helemaal in mijn sas. Ik geniet ervan dat ik een bijdrage kan leveren aan een fijne daginvulling van onze cliënten. Mijn motto is: “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”.

 

Esther is onze preventiemedewerker.

Cynthia Martina 

Van oorsprong kom ik uit de jeugdzorg. Ik heb op Curaçao en in Nederland gewerkt met moeilijk opvoedbare en verwaarloosde kinderen. Daarna heb ik verschillende banen gehad voordat ik 20 jaar geleden terecht kwam in de ouderenzorg. Als Boeddhist is er voor mij niets mooiers dan te proberen mijn medemens te helpen om zijn lijden iets te verlichten.

Cynthia is onze BHV-er (bedrijfshulpverlener) en aandachtsfunctionaris ouderenmishandeling.

 

Maaike Siebering

In mijn schooltijd heb ik van vele doelgroepen een graantje mee mogen pikken, maar mijn hart behoorde al snel toe aan de ouderenzorg. Met veel plezier werk ik ondertussen ruim 11 jaar als activiteitenbegeleider en ben ik gek op alles waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Mijn doel is om elke dag cliënten een zinvolle dagbesteding aan te bieden. Als ik cliënten zie ontspannen, lachen en genieten dan is voor mij de dag geslaagd. 

 

Annelies Boertien

Ik vind het heerlijk om voor mensen te zorgen. Dat heb ik jarenlang gedaan in de schoonmaakbranche. Nu ga ik aan de slag bij ESTHIA. Na mijn opleiding als gastvrouw, mag ik in deze nieuwe functie mijn steentje bijdragen in de zorg voor onze cliënten. Om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn, is een geweldige uitdaging waar ik me voor 100% voor zal inzetten. 

 

Annelies is onze aandachtsfunctionaris voedselveiligheid.

 

 

 

ESTHIA heeft momenteel geen vacatures